CUSTOM CONFIG FULL PACK IPAD PRO 10.5 GLTOOLS BEST ANTI DELAY | MOBILE PUBG


Download

◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼
⬜ Continue to support me developing this Chanel ⬜
◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼
◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼
Try DOWNLOADING THROUGH CHROME TO BE FASTER
◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼

Link🔽 Config Ext GLTools IPAD PRO 10.5 (ROOT)
Mediafire: http://bit.ly/34HHkeA

Link🔽 Config IPAD PRO 10.5 (NO ROOT)
Mediafire: http://bit.ly/2P2jEuU

Link🔽 Active.sav Ext IPAD PRO 10.5
Mediafire: http://bit.ly/2ODpVyg

🔽App GLtools link
Mediafire: http://bit.ly/2KVDiYp

Alternative Link🔽
Mediafire: http://bit.ly/2rG3Plw

All without a password

Link🔽App Boost PUBG no root
First

Second

Still click on the link below

Share source

◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼

DIFFICULT TIPS DOWNLOAD

◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼

The advantages of ext Gltools
– smoother animation
– sharper display
– no default graphic overheat
– no delay car
– face to face is still stable
– fast rendering
– free setting extensions

Feature:
480P | 540P | 700P | 720P
Antialiasing
Non antialiasing
Sav Gltools Ipad Pro15FPS | 25FPF | 30FPS | 40FPS | 60FPS
Faster Scope
Response increases
Gyro no delay is safe
Smoother appearance
Less recoil ok
Fast rendering

Tested: redmi 4a, renot 3 pro, max pro m1

⬜⬜⬜⬜⬜

PLAYLIST

Config Cloud Collection Tricks
http://bit.ly/ListConfigAwanTrik

Tweak Cloud Trick Collection
http://bit.ly/TweakAwan

Tips for Tips from Cloud Tricks
http://bit.ly/TipsAwanTrik

⬜⬜⬜⬜⬜
◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼⬜⬜⬜⬜

Intro Song and Backsoind Song:
Track: Excuse I Love You
Watch: https://youtu.be/Ko8JbzD3LFQ

My Device: Kenzo 2/16 | redmi note 3, redmi 4a & max pro m1
Editor. : Kine master
Screen record: kimcy recorder

Social Media

Facebook page. : http://bit.ly/AwanTrikFacebook
E-mail. : nitamjayen@gmail.com

Keep checking this Chanel update because I really need your support don't forget Like and SUBCRIBE share this link if it helps you all.
Knowledge will never run out if shared, Good charity is a useful science, Knowledge in this world only belongs to ALLAH SWT Small piece but gives more meaning, SMART people do not like cheating, SMART people do not like to plow, CREATIVE people like to create new things.

Thank's for Inspiration's:
Allah SWT
Prophet Muhammed
My two parents.

Download

source

Have any Question or Comment?

31 comments on “CUSTOM CONFIG FULL PACK IPAD PRO 10.5 GLTOOLS BEST ANTI DELAY | MOBILE PUBG

Sumpah lah ini channel paling the best 👍👍
Btw ini config enak bgt bang,baru kali ini w cari config yg bner no lag . Best lah semangat lagi bang bikin config gw doain semoga channel ini bisa sukses

Reply

Bang sering² lah buatin settingan gl tools. Habisnya mantap banget bang walaupun panas wwkkww

Reply

Maen pubg biar gak panas gimana ya ??

Reply

Ini di gabungin ama usercoustum bisa kah bang awan !

Reply

Sering" bikin config gltools yang kaya gini bang. Mantap banget soalnya.

Reply

Wkwk opening kek RPG clips

Reply

Mantap banget bang render cepet, anti ngeframe, anti delay.

Reply

malah sering rto dan stuck di loading game bang, solusinya gmna

Reply

request time out teruss

Reply

Bang Sesekali Buat Config High Device Jangan Cuman kentang trus

Reply

biar bsa smot xtrm gimna bang soalnya mntok di smot higt device note 3 pro

Reply

bisa ditambhain config g bang. biar bsa xtrm mhohb jwb bang

Reply

Mantap mas awan, update terus config gltoolnya, config gucu push rank.

Reply

kalo ditambah config biasa bisa bang??

Reply

Ini bagus config gue pake yg 540p AA on ga bergerigii KLO yg 540p of bergerigi sedikit
Baru kali ini pake 540p ga bergerigi tapi kurang stabil fps.a
Xiomi redmi note 4 x

Reply

Hp udh root,, tpi gltools gk support di android 10😅

Reply

Bang kok framerate yang gua dapet pake config gltool kok mentok high terus ya? Solusi bang

Reply

Bang fps nya kagak bisa di atur yh ?

Reply

Mantap anjirrr redmi 3s lancar jaya coy lagian game gua bnyk,,ya bang AT untuk gltools nya,,semoga tahun ini 💯 subs

Reply

jujur saya ga paham apa config ini harus pakek gl tools?

yg hp no root

Reply

Apa bedanya yg ketiga extension itu bang?

Reply

Config pubg global bisa di pakai di pubg Korea?

Reply

Grafis di ganti in game reset gak ini bang?

Reply

Bang itu gl extensions ipad pro nya bisa smooth extreme ga ?

Reply

Bang Gl Ext nya mantul parah jos markojos kojos!
No frame drop di smoke, banyak musuh tetep lanjar jaya, fast respon, sepray jarak jauh mantul, face to face mantul juga
Device ZMPM1
Rom Los
😘

Reply

Yang root bisa ditambah config ga bang ini?

Reply

Bang, kalo optionalnya dimasukin semua gimana?

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *