PUBG Smooth 60 FPS + Extreme Test On Asus Zenfone Max Pro M2


PUBG Smooth 60 FPS + Extreme Test On Asus Zenfone Max Pro M2

Download

Q&A:

Netizen: Why do you have to use GFX Tools? in endorse?

WP441: Not endorse, because in my opinion a third-party application that can improve Smartphone formatting to play PUBGM properly is GFX Tools.

Netizens: Do you use GFX Tools to get banned?

WP441: I don't know for sure but I have been using GFX Tools for a long time and my account has never been banned while using GFX Tools, so can I say this application is safe (Correct if wrong).

Brief Specs:
– Snapdragon 660 processor
– 4 GB RAM
– 64GB ROM
– 5000mAh battre

Test to play PUBG Mobile on the Asus Zenfone Max Pro M2 (4 / 64GB), using Smooth + Extreme + 60 FPS settings with the GFX Tools application, see the video, bro.

#Test #PUGBM # AsusZenfoneMaxProM2

****

Please help SUBSCRIBE this channel, bro, so that this channel can be better in the future and can produce better works than before 🙂

****

Level of Combat Equipment:

• Redmi Note 7 (Create a Video Record)
• Cinema FV-5 Pro
• Adobe Premiere Pro 2015
• Photoshop 2015
• Acer E5-475G laptop
• Weifeng Tripod

****

BGM: KV – LIFE NCS [No Copyright Music]

****

CONTACT:

Gmail: wildannpratama27@gmail.com
Instagram: @ wildan441.

Download

source

Have any Question or Comment?

15 comments on “PUBG Smooth 60 FPS + Extreme Test On Asus Zenfone Max Pro M2

Chanel penipuan hp gw max pro m2 mentok di HD High

Reply

Pas gue di tanya ortu, mau beli zenfone max pro m2 apa vivo Y91?
Gue : vivo y91 aja deh
Ortu: beneran?
Gue: ya deh janji ga bakal minta yg lain.
1bulan pemakaian nyesel banget!!!
Pubg ngelag banget bikin mata pusing coba aja beli max pro m2 pasti ga nyesel kek gini njir vivo bagus benyuknya doang,tapi speknya jamet banget!🤒

Reply

Pake GFX pa g diban nti?

Reply

skarang di maxpro m2 ga bisa ilangin notch nya…
gimana caranya bisa kaya di video ini lagi layarnya

Reply

speaker agak aneh kalo buat game doang di hp ini kenapa ya?

Reply

Nanya dong sekarang berapa harga nya
Kalo ada sekalian kasih link bang, tolong

Reply

bang saya pake max pro m2.
saya samakan settingan.nya sama bang.
tp kok masuk awal gambarnya jelek ya bang?
knp?
mohon bantuan.nya

Reply

Coba jngan pake gfx tool bang,kita mau tau dia asli nya dpat ga low-extreme

Reply

Bang kalo udh di set buka gamenya harus lewat gfx tol ya ?

Reply

Fps drob gak bang kalo buat main barbar

Reply

Body blakangx mudah jamuran ngak bang??? Soalx bayak yg bilang mudah jamuran

Reply

Bang Coba Test Gyro Nya

Reply

Bang semua max pro m2 snap 660 kan? Gak ada yang 636 kan?

Reply

Mendingan realme 3 pro gak sih?

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *