SETTING GLTOOLS GEN 1 BONUS SAV IPHONE 8 60FPS ANTI LAG | MOBILE PUBG


Download

◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼
⬜ Continue to support me developing this Chanel ⬜
◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼
Application Link AWAN TRIK ◼ https://awantrik.blogspot.com/2019/01/awan-trik-app-more-easy-download.html
◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼
◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼
Try DOWNLOADING THROUGH CHROME TO BE FASTER
◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼
🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽🔽

Config Sav 60fps link no password

http://updatetribun.org/hDfFIYC2gW

GlTools Link

http://updatetribun.org/OqsAo69

🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼🔼

Tips for hard downloads:
-Use a browser other than UC browser, because UC is sometimes difficult, using chrome or the like,
-After pressing get link, the tab will automatically increase, now the new tab is just an ad, so just close it
-We return to the links tab, push the get link again automatically to the original link

◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼

Config List

https://awantrik.blogspot.com/2019/02/config-performance-pubg-mobile-all.html?m=1

Tweak List

https://awantrik.blogspot.com/2019/02/list-tweak-series-buatan-ku.html

Exyn Link Module | Module tweak assembly

https://awantrik.blogspot.com/2018/12/modul-exyn.html?m=1

Link all the latest tweaks ⬇

https://awantrik.blogspot.com

Adiutor Mod Kernel (recommended)

https://awantrik.blogspot.com/2018/05/setting-kernel-adiutor-for-gaming-and.html?m=1

◼◼◼◼ The old ways can be seen below ◼◼◼◼

MANTAP SOUL ENCHANTING ✔

◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼ ⬇⬇⬇⬇⬇⬇⬇

Old Video ➡ https://www.youtube.com/channel/UC_mVlf4quy5K379pIk9TTkQ

◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼◼ ⬆⬆⬆⬆⬆⬆⬆

Pubg set 2GB extreme HD RAM translucent 45fps

Install the tweak without the init.d folder

Asus Rog flavored cellphone potatoes

Turn a potato cell phone into a Gaming cellphone

Potato cellphone looks like Rog

Potato phones play pubg mobile set HDR

Undervolting CPU

How to save battery with adiutor kernel

How to create a game profile in the adiutor kernel

Change the lock and unlock sound

TWEAK MESSAGE SERVICE

https://awantrik.blogspot.com/2018/12/open-jasa-pembuatan-tweak.html

My Device: Kenzo 2/16
Editor. : Kine master

Social Media

My Facebook : Exynos Cloud
Facebook page. : Cloud Tricks
E-mail. : nitamjayen@gmail.com

Keep checking this Chanel update because I really need your support don't forget Like and SUBCRIBE share this link if it helps you all.
Knowledge will never run out if shared, Good charity is a useful science, Knowledge in this world only belongs to ALLAH SWT Small piece but gives more meaning, SMART people do not like cheating, SMART people do not like to plow, CREATIVE people like to create new things.

Thank's for Inspiration's:
Allah SWT
The Prophet Muhammad
My two parents.

Download

source

Have any Question or Comment?

30 comments on “SETTING GLTOOLS GEN 1 BONUS SAV IPHONE 8 60FPS ANTI LAG | MOBILE PUBG

Baru kali ini gw gagal root hp di setiap hp yg gw beli pasti keroot
Ga pernah gagal jd nyesel beli hh cpu exnos g72 nya a50 setingan default emang smoth extream tp cpunya kentang ga tahan panas frquensi lngsung drop enaknya di root bisa di lock cpunya biar fps stabil

Reply

itu udah ada isinya bang dibawah fake cpu sma ramnya…16gb ram

Reply

Bang punya saya pas diaktifin tampilan fps nya di layar fps nya gk ada malah hitam fps nya itu gmana yaa

Reply

Bang klo pasang twrp itu root dlu apa nggk?

Reply

Gimana download nya,, iklan melulu..

Reply

Bang nge ROOT HP HARUS KE KONTER YA BANG?

Reply

Can you translate the same the steps in English?

Reply

Bang punya saya kok GPUnya gk bisa di rubah paling tinggi ya?

Reply

sav nya saya pakai di xiaomi mi a2 bisa gak?

Reply

mantap buat snap 636 root ni mah

Reply

Bang seting gltools season 6

Reply

Bang buat sd410 dong biar ga lag pubg

Reply

Cara reset tweak gimana bang ??, Reset kesemula lagi bang ?

Reply

Bang tweak ente ada yg suport cpu EXYNOS gk?

Reply

Congtrass Bang AwanTrik Udah 7k Ajh nih Semoga Makin Maju Channelnya, dan Jangan Bosen berbagi ilmu Bang Respect Buat lu Bang

Reply

Kalo yg power vr gmna bg

Reply

Bang download confignya kok susah amat ya

Reply

Bang klo Config dri lu + activ.sav bisa ga ??

Reply

Bang ane user kenzo nih yg 3/32 pengen root hp kira" kudu ganti rom jg g biar lancar ? Soalnya masih pake rom china global

Reply

kalau redmi note 3 ram 3/32 lanjay gk bg pakai active.sav iphone 8?

Reply

Cara masang nya dong njir

Reply

bamg bikin config smooth rasa hd dong… biar silau2 ditik

Reply

biar gta support gak??

Reply

Gl tool ternyata bisa buat ngilangin rumput.
Bakal terbaned jg nih kyake pengguna gl tool

Reply

Bang Cara Root samsung J3 Pro 2017 Oreo gmana ya ?

Reply

klo ane di pengaturan gltool nya yg antialiasing ane seting MSAA 16x(non-tegra ) tambah smoot om..

Reply

Mediatek 6735 bisa nggak

Reply

Bang request, kalo Monet udah turun dan dapet rezeki lebih,, beli redmi 5 plus dong, di-root terus pasang tweak biar bisa super smooth di 60fps
YANG SETUJU LIKE

Reply

Bang tolong dong saya dari dulu mau pakai gltools tapi hp saya tidak bisa di root,tolong dong buatin aplikasi GLTOOLS mod no root dong bang,Tolong,Yang setuju like gak ngemis kok

Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *